Logo

Οι υπηρεσίες της Infonews®

Η Infonews® παρέχει αυτή τη στιγμή τέσσερις βασικές υπηρεσίες, οι οποίες στο μέλλον θ΄ αυξηθούν. Οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω της παρούσας  διαδραστικής ιστοσελίδας, με ιδιαίτερο κωδικό που παρέχεται στον πελάτη. Χρησιμοποιώντας ως βάση τις γενικές φόρμες της ιστοσελίδας της Infonews®, που αρχικά είναι κοινές για όλους,  ο κάθε πελάτης δημιουργεί τελικά ένα δικό του διαδραστικό αρχείο ενδιαφερόντων και ενεργειών, προσβάσιμο μόνο από τον ίδιο.  Αν ο πελάτης το επιθυμεί, στελέχη της Infonews® παρέχουν παράλληλη τηλεφωνική υποβοήθηση για την αρτιότερη αξιοποίηση των πολλαπλών δυνατοτήτων της ιστοσελίδας.

Συνοπτικά, οι υπηρεσίες που παρέχει η παρούσα ιστοσελίδα της Infonews® είναι:

Ενημέρωση για Διαγωνισμούς Προμηθειών - Υπηρεσιών

Επείγουσα Ενημέρωση για Διαγωνισμούς Προμηθειών - Υπηρεσιών

Πληροφορίες Διαθεσιμότητας Κειμένων Διακηρύξεων

Πρόσβαση στα Κείμενα των Διακηρύξεων

Οι συνδρομητές της Infonews®  εισέρχονται στο εσωτερικό της ιστοσελίδας («Είσοδος»), όπου παρέχονται οι παραπάνω υπηρεσίες. Παρακαλώ έχετε υπόψη σας ότι εδώ οι υπηρεσίες παρουσιάζονται συνοπτικά. Στην πραγματικότητα, οι διαδραστικές μας φόρμες προσφέρουν πολύ περισσότερες δυνατότητες. Αν δεν είστε συνδρομητής και επιθυμείτε να γίνετε, παρακαλώ επιλέξτε "Εγγραφή".

Εναρμόνιση επιχειρήσεων με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε συνεργασία με την ICAP.

Ολοκληρωμένο portfolio Συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε θέματα που άπτονται στον νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και προσφέρουν στις επιχειρήσεις η INFONEWS και οι ICAP Management Consultants:

Περισσότερα για την υπηρεσία ›

« Επιστροφή