Logo

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ για τον κορωνοϊό (COVID-19)

infonews - Μένουμε σπίτι

Είμαστε δίπλα σας

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Βιώνουμε όλοι μας πρωτοφανείς συνθήκες. Η κρίση υγείας που έχει επιφέρει ο νέος κορωνοϊός (COVID-19) στη χώρα μας και τα περιοριστικά μέτρα έχουν αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα μας. Η απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού δεν αποτελεί για εμάς καταναγκασμό αλλά αυτονόητη υποχρέωση. Το κάνουμε με αγάπη και εντιμότητα. Αγάπη και εντιμότητα για τη ζωή, την οικογένεια, τους συνανθρώπους μας, τη δουλειά και την πατρίδα μας. Θα καταφέρουμε να βγούμε υγιείς και νικητές από αυτή τη μάχη. Η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη θα πρέπει να αναδειχθούν ως θεμελιώδεις αρχές σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Συντονισμένη με τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία και με έντονο αίσθημα ευθύνης, η InfoNews πήρε έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής στους χώρους εργασίας· ήδη δε, από δεκαπενθημέρου, έχει εφαρμόσει καθεστώς τηλεργασίας με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή προστασία των ανθρώπων της, αδιαφορώντας για το όποιο οικονομικό κόστος και τις πρακτικές δυσχέρειες στην εφαρμογή του. Παράλληλα, η ομάδα μας προσπαθεί καθημερινά να ελαχιστοποιεί και να αντιμετωπίζει ενδεχόμενα θέματα στη λειτουργία της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας και στη διαχείριση της αυξημένης ροής δεδομένων από τις πηγές ενημέρωσης, διατηρώντας σε κάθε περίπτωση τη μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα των πόρων και των υποδομών μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η InfoNews θα βρίσκεται δίπλα σας όπως πάντα και θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της με σεβασμό και εντιμότητα απέναντι σε εσάς και στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αθήνα, 30-03-2020 Για την InfoNews,

Μιχάλης Ανδριόπουλος
Διευθύνων Εταίρος

« Επιστροφή