Logo

Η εταιρεία Infonews®: μια πρωτοποριακή προσπάθεια

Η Infonews® είναι μία πρωτοπόρα στον τομέα της εταιρεία παροχής διαδικτυακών και όχι μόνο υπηρεσιών. Έργο της είναι να ενημερώνει τις εταιρείες που προμηθεύουν ιατρονοσοκομειακό υλικό - φάρμακα για την προκήρυξη, εξέλιξη και κατάσταση των αντίστοιχων διαγωνισμών που προκηρύσσουν δημόσιοι φορείς. Η Infonews® ενημερώνει, διευκολύνει και καθοδηγεί τους πελάτες της,  από την πληροφορία της αρχικής δημοσίευσης και τις τυχόν μεταβολές μέχρι τη διενέργεια, συντηρώντας παράλληλα πλήρες ιστορικό για κάθε διαγωνισμό.

 Η Infonews® ιδρύθηκε το 2005 και στελεχώνεται από εξειδικευμένα άτομα, με γνώση των διαδικασιών και των ιδιομορφιών του δημόσιου τομέα. Η Infonews®, αξιοποιώντας  αυτή τη γνώση, έρχεται σε καθημερινή επαφή τόσο με τους ανθρώπους που χειρίζονται τους διαγωνισμούς εκ μέρους των φορέων του δημοσίου, όσο και με το σύνολο του αθηναϊκού και επαρχιακού τύπου. Έτσι, η Infonews® συλλέγει, οργανώνει, επεξεργάζεται και παρέχει ένα τεράστιο σύνολο δεδομένων προς όφελος των πελατών της. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας αποτυπώνεται και διατίθεται στην παρούσα ιστοσελίδα, η οποία  ανανεώνεται σε ημερήσια βάση.

Με την εχέμυθη καθοδήγηση των στελεχών της Infonews®, οι εταιρείες παροχής ιατρονοσοκομειακού υλικού - φαρμάκων κερδίζουν χρόνο, χρήμα και κόπο, ασχολούμενες ακριβώς με τους διαγωνισμούς που τις ενδιαφέρουν και αυξάνοντας την κερδοφορία τους. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το εύρος των υπηρεσιών της Infonews® απέχει πάρα πολύ τόσο από μιαν απλή υπηρεσία αποκομμάτων, όσο και από μια τυχαία και αφρόντιστη παράθεση του υλικού. 

 

« Επιστροφή